Samenwerking


Samen iets moois maken

Memory Bodycasting werkt met de volgende bedrijven samen:

Ina Eilander
Schrijft prachtige gedichten, verhalen en liedteksten

NEL – NEVER ENDING LOVE
Voor de trotse ouders van een overleden kind. Een website en glossy vol ervaringen, adviezen, inspiratie en informatie door en voor de ouders van een overleden kind – en iedereen daaromheen. Omdat er zóveel meer is dan verdriet alleen en de liefde nooit overgaat.

BAAI
Gabrielle Baij is in 2001 gestart met haar eigen praktijk in coaching en healing, Back to Basics en Bedrijfshelder. Daarnaast geeft zij workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Creatieve workshops op een ontwikkelde manier, waardoor je dieper gaat in je bewustwordingsproces. Het gaat over JOU. Tevens organiseert Gabrielle BAAI netwerk en events, waarin met samenwerkingspartners meer geboden wordt.

Storm Houthandel
Storm Houthandel is je partner voor specifieke houtwensen. Het bedrijf koopt en keurt stammen in het bos en zaagt-selecteert conform de opdracht zowel vers als gedroogd. Storm Houthandel levert zowel loof- als naaldhout.

Babyster uitvaartzorg
Naast het verzorgen van een passende uitvaart voor je jonge kinderen zijn Nancy en Monique beiden gespecialiseerd in kraamzorg na overlijden.

Ima Afscheidszorg
Gespecialiseerde zorg bij het verlies van een kindje na de geboorte.

Zusje-van
Zusje-van houdt zich bezig met alles wat met papier te maken heeft: kaarten, agenda’s, kalenders, planner, notitieboekjes en ga zo maar door. Ook kun je er terecht voor grafische ontwerpen, huisstijlen, flyers, websites enzovoort.

ForYou Magazine
ForYou Magazine is speciaal voor jou. Als informatiebron en ontspanmomentje. Hét blad over beauty, health & lifestyle in Alkmaar & West-Friesland. Gratis te verkrijgen op verschillende locaties.

Erica Kraan – Art
Erica Kraan – Art is een kunstenaar waar Memory Bodycasting mee samenwerkt als er bijvoorbeeld alleen een foto beschikbaar is. Erica werkt met klei en brons en biedt ook verschillende workshops aan.

Ik draag je bij me
Ik draag je bij me maakt herinneringssieraden met hart en ziel. Want wat je het meest liefhebt, draag je het liefst het dicht bij je.

Libelle magazine van Nienke Blom
Nienke Blom heeft in september 2020 haar eerste magazine uitgebracht, dat in het teken staat van levensafronding en uitvaartbegeleiding. Voor iedereen die informatie of inspiratie wil opdoen over leven en afscheid.

Haker Natuursteen
Haker Natuursteen bestaat al generaties lang. Haker voorziet klanten van een hoogwaardig afgewerkt kwalitatief natuursteenproduct. Te denken valt aan bouwtoepassingen en verschillende gedenkstenen.

Vergeet me niet afscheidsfotografie
Waarom afscheidsfotografie? Juist in de periode van afscheid nemen zijn emoties intens en kan het voelen alsof alles in een roes voorbijgaat. Het vastleggen van momenten rondom de uitvaart in de vorm van foto’s kan herinneringen levend houden. Bij een verwacht afscheid kunnen in de laatste levensfase al foto’s gemaakt worden van waardevolle momenten met familie of vrienden. Beelden van de uitvaart maken dan het verhaal compleet.

Uitvaartverzorging BijDeHand
Uitvaartverzorging BijDeHand ondersteunt jonge gezinnen waarbij een ouder komt te overlijden voor, tijdens en na de uitvaart.

Ervaringen

Een vreselijk lieve en meelevende vrouw. Wij, mijn man en kinderen en ik voelden ons op ons gemak, je nam alle tijd en je hebt ’n prachtstuk gemaakt waar zij hopelijk met de tijd veel troost uit kunnen halen! Ik kom woorden tekort! Dank je voor deze fijne ervaring!
- Esther
Mijn eerste contact met Jennifer was telefonisch. Ik deelde mijn verhaal over mijn moeder die zo ziek was en dat ik graag een herinnering van haar wilde, want ik wist dat mijn moeder kwam te overlijden. Tijdens het gesprek voelde ik echt dat er naar mij geluisterd werd, dat Jennifer ook de tijd nam. Ik voelde een klik en ik voelde gelijk, bij haar wil ik deze mooie herinnering laten maken. Daar was de dag dat Jennifer bij mijn mams thuiskwam om het handbeeld te maken. Wat een bijzonder mooi moment was dat, onvergetelijk. Dan komen de momenten dat je het beeld mag zien, eerst nog in het wit en daarna in de kleur die ik gekozen heb. Niet in woorden te beschrijven wat een bijzonder mooi en emotioneel moment dat is. Jennifer wat een mooi, bijzonder en warm persoon ben jij. Jij hebt alle momenten tijd genomen voor ons, mij om deze mooie tastbare herinnering te creëren. Je mooie woorden en de gesprekken die je met mij voerde raakte mij. Nogmaals lieve Jennifer, ik ben je zeer maar dan ook zeer dankbaar voor deze mooie herinnering van mijn Lieve Mama.
- Elvira
Jennifer heb ik op 2 momenten mee mogen maken. Voor een reading en bodycasting. Beide keren ging alles op gevoel, vol passie en veel energie. Geweldig om je zo met je werk bezig te zien. Ik ben ontzettend blij met jou!
Liefs
- Saskia

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?