Geboorte

Kleine handjes en voetjes

De geboorte van je kindje vastleggen met de nodige foto’s is iets wat we allemaal wel herkennen. Als je die later terugziet, kun je je amper nog voorstellen hoe klein je kindje ooit was. De herinnering aan die kleine handjes en voetjes is blijvend als je er een 3D-beeldje van laat maken. Het casten is niet pijnlijk en absoluut veilig voor je kleintje.

geboorte

Ook voor stilgeboren kindjes

Wist je dat ik ook 3D-afdrukken maak van de handjes en voetjes van stilgeboren baby’s? Als een tastbare en dierbare herinnering van dat zo gewenste kindje dat niet de kans kreeg om op te groeien en zelf herinneringen te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik denk graag met je mee.

Ervaringen

Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.
- Monique
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt
- Petra
Wat vind ik van jou? Een Bijzonder en mooi mens. Jennifer is in de laatste dagen van mijn vaders leven komen wandelen. Mijn ouders kregen van mij en mijn broer een mooi beeld. Zo heeft mijn moeder (en wij) een tastbare herinnering aan mijn vader. We wisten niet goed wat te verwachten, dus alle vier, mijn vader moeder broer en ik, gingen er open in. Het werd een prachtige emotionele mooie ochtend. Vandaag een reading mogen volgen bij Jennifer en wat ben jij een prachtig mens! Ik heb mooie handvatten gekregen voor mijzelf en mijn omgeving❤️. Jennifer bedankt dat ik jou heb mogen vinden.
- Marieke Dussel

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?