Readings

Readings

Rouw en verlies: we hebben er allemaal wel mee te maken. Eén ding weten we zeker en dat is dat de dood bij het leven hoort. Ik geloof dat de dood niet betekent dat alles voorbij is. Vanuit mijn eigen ervaringen voel en ervaar ik dat er veel meer is, en dat je rouw en verlies in liefde kunt ontvangen. Je kunt het licht gaan voelen.

readings

Verlies

Maar als we rouw en verlies nog breder trekken, dan betekent het niet alleen maar dood. Elke aangrijpende gebeurtenis kan verlies betekenen: verlies van je baan, verlies door ziekte, vriendschap of liefdesrelaties die verbroken zijn. Maar wat nou als we verlies gaan omarmen? Ik ben van mening dat het je dan vult met krachten. Dat er allemaal ‘cadeautjes’ op je pad liggen die je zelf moet gaan zien en durven uitpakken.

Rouw en verlies kunnen je leven op zijn kop zetten; kunnen je doen stilstaan en kunnen ontzettend veel pijn doen: letterlijke ‘hartpijn’. Maar wat als we vanuit onze kracht naar rouw en verlies gaan kijken? Dan kan het leven weer fijn worden en zal geluk ook weer kunnen stromen. Soms moet je eerst heuvels over of troep uit je rugzak halen. Dit gaat niet vanzelf. De sleutel ligt bij jou.

Weer in je kracht staan

Misschien heb je weleens tekens ontvangen vanuit het universum of toevalligheden meegemaakt, die natuurlijk niet zo toevallig zijn.
Met behulp van een reading kan ik informatie binnenkrijgen die voor jou bedoeld is. Informatie die gehoord en gezien wil worden. Informatie die vraagt om ernaar te gaan kijken en te gaan zorgen dat jij weer in je kracht kan komen te staan. Het kan je helpen om vanuit een ander perspectief te gaan rouwen.

Readings

Ik geef readings met behulp van verschillende kaartendecks of een foto van je dierbare. Ik kan je ook je eigen bijenwastekening laten maken. Maar de readings kunnen ook plaatsvinden zonder deze hulpmiddelen.

In de toekomst maak ik gebruik van een eigen kaartendeck, dat dan ook te koop zal zijn. Ook komt er tarotreading bij. Momenteel is dit allemaal in ontwikkeling.

Gaat je hart hier nou sneller van kloppen en ben jij benieuwd naar de boodschappen waar jij in jouw proces weer verder mee mag?
Neem dan contact met mij op.

Ervaringen

Een vreselijk lieve en meelevende vrouw. Wij, mijn man en kinderen en ik voelden ons op ons gemak, je nam alle tijd en je hebt ’n prachtstuk gemaakt waar zij hopelijk met de tijd veel troost uit kunnen halen! Ik kom woorden tekort! Dank je voor deze fijne ervaring!
- Esther
Mijn eerste contact met Jennifer was telefonisch. Ik deelde mijn verhaal over mijn moeder die zo ziek was en dat ik graag een herinnering van haar wilde, want ik wist dat mijn moeder kwam te overlijden. Tijdens het gesprek voelde ik echt dat er naar mij geluisterd werd, dat Jennifer ook de tijd nam. Ik voelde een klik en ik voelde gelijk, bij haar wil ik deze mooie herinnering laten maken. Daar was de dag dat Jennifer bij mijn mams thuiskwam om het handbeeld te maken. Wat een bijzonder mooi moment was dat, onvergetelijk. Dan komen de momenten dat je het beeld mag zien, eerst nog in het wit en daarna in de kleur die ik gekozen heb. Niet in woorden te beschrijven wat een bijzonder mooi en emotioneel moment dat is. Jennifer wat een mooi, bijzonder en warm persoon ben jij. Jij hebt alle momenten tijd genomen voor ons, mij om deze mooie tastbare herinnering te creëren. Je mooie woorden en de gesprekken die je met mij voerde raakte mij. Nogmaals lieve Jennifer, ik ben je zeer maar dan ook zeer dankbaar voor deze mooie herinnering van mijn Lieve Mama.
- Elvira
Jennifer heb ik op 2 momenten mee mogen maken. Voor een reading en bodycasting. Beide keren ging alles op gevoel, vol passie en veel energie. Geweldig om je zo met je werk bezig te zien. Ik ben ontzettend blij met jou!
Liefs
- Saskia

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?