Readings

Readings

Rouw en verlies: we hebben er allemaal wel mee te maken. Eén ding weten we zeker en dat is dat de dood bij het leven hoort. Ik geloof dat de dood niet betekent dat alles voorbij is. Vanuit mijn eigen ervaringen voel en ervaar ik dat er veel meer is, en dat je rouw en verlies in liefde kunt ontvangen. Je kunt het licht gaan voelen.

readings

Verlies

Maar als we rouw en verlies nog breder trekken, dan betekent het niet alleen maar dood. Elke aangrijpende gebeurtenis kan verlies betekenen: verlies van je baan, verlies door ziekte, vriendschap of liefdesrelaties die verbroken zijn. Maar wat nou als we verlies gaan omarmen? Ik ben van mening dat het je dan vult met krachten. Dat er allemaal ‘cadeautjes’ op je pad liggen die je zelf moet gaan zien en durven uitpakken.

Rouw en verlies kunnen je leven op zijn kop zetten; kunnen je doen stilstaan en kunnen ontzettend veel pijn doen: letterlijke ‘hartpijn’. Maar wat als we vanuit onze kracht naar rouw en verlies gaan kijken? Dan kan het leven weer fijn worden en zal geluk ook weer kunnen stromen. Soms moet je eerst heuvels over of troep uit je rugzak halen. Dit gaat niet vanzelf. De sleutel ligt bij jou.

Weer in je kracht staan

Misschien heb je weleens tekens ontvangen vanuit het universum of toevalligheden meegemaakt, die natuurlijk niet zo toevallig zijn.
Met behulp van een reading kan ik informatie binnenkrijgen die voor jou bedoeld is. Informatie die gehoord en gezien wil worden. Informatie die vraagt om ernaar te gaan kijken en te gaan zorgen dat jij weer in je kracht kan komen te staan. Het kan je helpen om vanuit een ander perspectief te gaan rouwen.

Readings

Ik geef readings met behulp van verschillende kaartendecks of een foto van je dierbare. Ik kan je ook je eigen bijenwastekening laten maken. Maar de readings kunnen ook plaatsvinden zonder deze hulpmiddelen.

In de toekomst maak ik gebruik van een eigen kaartendeck, dat dan ook te koop zal zijn. Ook komt er tarotreading bij. Momenteel is dit allemaal in ontwikkeling.

Gaat je hart hier nou sneller van kloppen en ben jij benieuwd naar de boodschappen waar jij in jouw proces weer verder mee mag?
Neem dan contact met mij op.

Ervaringen

Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.
- Monique
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt
- Petra
Wat vind ik van jou? Een Bijzonder en mooi mens. Jennifer is in de laatste dagen van mijn vaders leven komen wandelen. Mijn ouders kregen van mij en mijn broer een mooi beeld. Zo heeft mijn moeder (en wij) een tastbare herinnering aan mijn vader. We wisten niet goed wat te verwachten, dus alle vier, mijn vader moeder broer en ik, gingen er open in. Het werd een prachtige emotionele mooie ochtend. Vandaag een reading mogen volgen bij Jennifer en wat ben jij een prachtig mens! Ik heb mooie handvatten gekregen voor mijzelf en mijn omgeving❤️. Jennifer bedankt dat ik jou heb mogen vinden.
- Marieke Dussel

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?