Restaureren van gipsbeeldjes

Restaureren van gipsbeeldjes

Vanuit het ziekenhuis wordt er weleens voor gekozen om gipsen afdrukjes te maken van een overleden kindje. Het is natuurlijk ontzettend fijn dat je dan iets tastbaars hebt. Wellicht was je niet op de hoogte van de mogelijkheden van bodycasting. Mijn ervaring met de gipsafdrukjes is dat het geregeld voorkomt dat er vingertoppen missen of dat de afdrukjes heel kwetsbaar zijn, waardoor de beeldjes in de kast belanden.

‘Ik ben veel te bang dat er iets mee gebeurt’, hoor ik dan veelal van de ouders terug. Memory Bodycasting kan de beeldjes restaureren, maar ook nieuwe afdrukken maken en dan van hars. Dit materiaal is vele malen minder kwetsbaar. Heb je afdrukken thuis liggen waar je eigenlijk niet geheel tevreden over bent? Neem dan contact met mij op. Want hoe mooi zal het zijn dat je de volledige afdrukjes wél op een mooie plek durft te plaatsen en aan te raken!

restaureren gipsbeeldjes

Ervaringen

Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.
- Monique
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt
- Petra
Wat vind ik van jou? Een Bijzonder en mooi mens. Jennifer is in de laatste dagen van mijn vaders leven komen wandelen. Mijn ouders kregen van mij en mijn broer een mooi beeld. Zo heeft mijn moeder (en wij) een tastbare herinnering aan mijn vader. We wisten niet goed wat te verwachten, dus alle vier, mijn vader moeder broer en ik, gingen er open in. Het werd een prachtige emotionele mooie ochtend. Vandaag een reading mogen volgen bij Jennifer en wat ben jij een prachtig mens! Ik heb mooie handvatten gekregen voor mijzelf en mijn omgeving❤️. Jennifer bedankt dat ik jou heb mogen vinden.
- Marieke Dussel

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?